Gafa Guvernului Ponta - a incurcat orasele cu judetele

Gafa Guvernului Ponta - a incurcat orasele cu judetele
Premierul Victor Ponta si guvernul pe care il conduce s-au facut de ras, marti, prezentand strategia de dezvoltare a retelei de autostrazi pe o harta pe care era trecut orasul Salaj in loc de Zalau.

Greseala este cu atat mai mare avand in vedere ca, in Romania, nici macar nu exista vreo localitate cu numele Salaj. Documentul prezentat de guvern a fost realizat de specialisti desemnati de Executiv si transmis jurnalistilor acreditati la Guvern.

Nu este prima oara cand PSD incurca judetele cu orasele. Chiar la congresul social-democratilor care a avut loc in aceasta primavara la Sala Palatului, organizatorii au trecut, din greseala, pe un banner care indica unde voteaza reprezentantii anumitor judete, orasul Timisoara ca fiind judet. Dupa ce au realizat ca au facut o gafa, organizatorii au remediat repede problema folosind banda adeziva alba cu ajutorul careia au acoperit literele "-oara".

Pana si ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a spus, in luna octombrie, ca a venit in "judetul Timisoara" pentru a prezenta un program adresat tinerilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
333

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
368

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...