Gabriela Vrânceanu Firea la Botoșani: “Nu sunt de acord cu legea care ar accepta căsătoriile între persoane de același sex”

Gabriela Vrânceanu Firea la Botoșani: “Nu sunt de acord cu legea care ar accepta căsătoriile între persoane de același sex”
Senatorul PSD Gabriela Vrânceanu Firea a declarat, duminică, la Botoșani că nu este de acord și nu susține inițiativa colegului său Remus Cernea, care vrea o lege care să reglementeze căsătoriile între persoanele de același sex.

“Eu, Gabriela Firea, senator de Ilfov, un om credincios, venit din inima Moldovei, nu sunt de acord cu legea care ar accepta căsătoriile între persoane de același sex. Îmi pare rău de colegul nostru din USL, care a venit cu această propunere, îi apreciez toată activitatea în ceea ce privește protecția mediului înconjurător și sunt total de acord cu toate proiectele pe linie ecologistă, dar cred că trebuia să aibă o discuție la nivel de USL, dar mai ales în PSD, și să nu ne pună în fața faptului împlinit si să venim să dăm ochii cu dumneavoastră și să ne fie rușine", a spus Gabriela Vrânceanu Firea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
53

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
264

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
107

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...