Gabriel Oprişanu: "Domnul Flutur a schimbat limuzina japoneză cu o limuzină germană"

Gabriel Oprişanu: "Domnul Flutur a schimbat limuzina japoneză cu o limuzină germană"

 GABRIEL OPRISANU  

Candidatul USL pentru Primăria Botoşani, doctorul Gabriel Oprişanu, a criticat risipa din bani publici a municipalităţii care a achiziţionat recent o limuzină Volkswagen Passat, ce va fi la dispoziţia primarului Cătălin Flutur.

"Botoşănenilor li se spune mereu că nu sunt bani, că trebuie disponibilizaţi şi că trebuie să se închidă spitalele. În schimb, îl vedem pe domnul Flutur, şeful PDL din judeţ, că îşi ia limuzină la Primărie din banii botoşănenilor. E jignitor acest limbaj dublu al PDL", a declarat Oprişanu.

Reprezentantul USL a criticat afirmaţiile municipalităţii care s-a lăudat că prin renunţarea la varianta achiziţiei unei Toyota Avensis, în schimbul unui Volkswagen Passat, ar fi obţinut un discount mai bun. "Nu înţeleg ce economie spun că au făcut. Eu văd că domnul Flutur a schimbat limuzina japoneză cu o limuzină germană. E tot o maşină de lux, total nepotrivită cu austeritatea care li se cere românilor", a explicat Oprişanu.
 
Acesta consideră că dacă era cu adevărat necesară achiziţia unui automobil, atunci s-ar fi putut opta pentru o marcă românească, prin care s-ar fi contribuit la salariile unor muncitori români. "Putea să ia un Logan sau un Duster care ar fi răspuns mult mai bine atribuţiilor de de primar şi ar fi fost mult mai ieftin", a afirmat candidatul USL pentru Primărie, care spune că principala problemă e că achiziţia s-a făcut din bani publici.

"Dacă o lua din banii dânsului nu era nicio problemă. Şi eu mi-am luat maşina din banii mei. Dânsul însă a luat-o din banii botoşănenilor, care nu pot înţelege de ce li se spune că nu sunt bani pentru salarii şi medicamente, dar se găsesc mereu pentru limuzine de lux", a subliniat doctorul Oprişanu.


COMUNICAT DE PRESA


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
113

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
463

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...