Gabriel Oprisanu, eliberat oficial din functie. Silvana Tudorache ramane inca pe tusa!

Gabriel Oprisanu, eliberat oficial din functie. Silvana Tudorache ramane inca pe tusa!

Gabriel Oprisanu

Directorul Directiei de Sanatate Publica Botosani, Gabriel Oprisanu, a primit astazi acordul Ministerului Sanatatii Publice de a trece pe o functie inferioara postului detinut pana acum!

La inceputul acestei luni, printr-o solicitare scrisa, Gabriel Oprisanu si-a manifestat disponibilitatea de a ocupa, tot in cadrul DSP Botosani, functia de director medical adjunct.

Oprisanu va trece pe noua functie, interimatul urmand sa fie preluat de Ecaterina Chihaia, cea care s-a aflat la conducerea institutiei si pe perioada campaniei electorale, cand Gabriel Oprisanu a candidat pentru un loc de senator in Parlamentul Romaniei.

La conducerea DSP urma sa fie instalata, din partea PSD, Silvana Tudorache. Insa, dupa scandalul in mijlocul caruia se afla Constantin Contac, scandal care a pornit tocmai de la nominalizarile pentru institutiile deconcentrate, s-ar parea ca Silvana Tudorache are tot mai putine sanse de a prelua sefia DSP Botosani.

Functia de director medical a mai fost ocupata de Gabriel Oprisanu inainte ca acesta sa fie numit la conducerea institutiei de sanatate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
86

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
205

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...