Fundația Județeană de Tineret de la Botoșani are o nouă conducere

Fundația Județeană de Tineret de la Botoșani are o nouă conducere

La finele săptămânii trecute, a avut loc Adunarea Generală a asociațiilor de tineret din județul Botoșani care au aderat la scopul Fundației Județene de Tineret.

În urma votului exprimat de participanți, Oana Onciu în vârstă de 31 de ani, președinte al Centrului Județean de Voluntariat, a fost aleasă președinte al Fundației Județene de Tineret. Oana Onciu a fost până la alegeri vicepreședinte al FJT.

Președintele Societății Culturale Arlechin, Flavius Alin Damian a fost ales vicepreședinte, în timp ce Emilian Ivasuc a fost ales secretar al Fundației. Ivasuc este și președintele Asociației de Tineret “Club Prometeu”.

Ne propunem dezvoltarea unui centru de resurse și de informare pentru Tineret recunoscut și acreditat de Consiliul European. Totodată, dorim transformarea FJT Botoșani în principala instituție de acțiune în domeniul tineretului din județul Botoșani. Mai mult, ne propunem elaborarea de strategii și implementarea de acțiuni, proiecte și programe pentru tineri la nivel de județ, bazate pe nevoile reale ale tinerilor în urma consultărilor acestora , a organizațiilor de și pentru tineret și a autorităților publice locale și aici mă refer la Consiliul Județean, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport cât și consiliile locale, a explicat proaspătul președinte al FJT Botoșani, Oana Onciu.

Ionuț Anisie de la Cercul Ecuturistic Car-Pates, Alexandra Ciornea de la Asociația Club Triumf, Lavinia Dămii de la OTL-Organizația Tineretului Liber și Ionela Pețianu de la Asociația Eduard San, sunt ceilalți membri aleși.

 

Spune-ne opinia ta