Cei care încearcă să vândă voucherele de la Rabla pentru Electrocasnice vor fi sancţionaţi

Cei care încearcă să vândă voucherele de la Rabla pentru Electrocasnice vor fi sancţionaţi

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că cei care încearcă să vândă voucherele primite prin programul Rabla pentru electrocasnice vor fi sancţionaţi, pentru că vânzarea este ilegală.

Potrivit acestuia, că cel mai mare interes în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice a fost pentru cumpărarea de laptopuri, tablete şi televizoare. Voucherele în valoare de 10 milioane de lei au fost alocate în trei minute, iar cei mai mulţi dintre cei care cu solicitat vouchere sunt interesaţi de laptopuri, tablete şi televizoare.

El a anunţat într-o emisiune televizată că sunt oameni care au stat la rând, au luat vouchere dar nu le valorifică, iar în acest context banii estimaţi a rămâne din sumele destinate cumpărării de maşini de spălat vor fi reportaţi pentru o etapă care va avea loc, cel mai probabil, în vară.

„Vom suplimenta bugetul, cu siguranţă la celelalte capitole vom rămâne cu un surplus de bani, pentru că la maşinile de spălat, maşinile de spălat vase şi frigidere nu se vor termina toţi banii (...) o să ajungem la 60-0% maxim de randament. Oamenii au stat la coadă, şi-au luat voucherele şi nu le valorifică. Român bani şi vom reporta banii pentru o etapă ulterioară, probabil în cursul verii”, a afirmat ministrul Mediului duminică, în emisiunea Insider Politic la Prima Tv.

Cum voucherele sunt nominale, cei care încearcă să le vândă comit o ilegalitate și pot fi ușor depistați.

 

Spune-ne opinia ta