Funcție la nivel regional pentru Florin Ghiorghiță, în schimbul susținerii PSD!

Bătălia în Consiliul Local pentru obținerea majorității este din ce în ce mai aprigă! Potrivit unor surse de pe scena politică, consilierul local Florin Ghiorghiță ar fi fost numit, pe perioadă nedeterminată, pe o funcție la nivel regional în cadrul Registrului Auto Român, mai exact pe funcția de director regional, care să răspundă de service-uri auto, vulcanizări și ITP.

În schimbul acestei funcții, Ghiorghiță ar urma să susțină PSD-ul în Consiliul Municipal, dar nu ca membru al acestei formațiuni, ci ca independent.

Florin Ghiorghiță neagă însă aceste informații și susține că nu a luat nicio decizie în ceea ce privește poziția sa în Consiliul Local și nici că i s-ar fi propus vreo astfel de funcție în cadrul RAR.

"Omul se poate gândi la foarte multe lucruri, poți să te gândești la orice. Nu am declarat nimic deocamdată. Nu știu, se poate ajunge la foarte multe lucruri. Poți să te gândești la orice, dar nu, deocamdată nu m-am declarat independent, am 45 de zile la dispoziție să fac vreo opțiune. Dacă nu fac nici o opțiune, rămân în continuare în PDL, nu e nici o problemă. Cine mi-ar propune mie o asemenea funcție?", a declarat Florin Ghiorghiță.

Cât privește o eventuală intrare a sa în PSD, Ghiorghiță a declarat: "Nu, în niciun caz nu voi intra în PSD. Eu nu am discutat niciodată nici varianta de independent, nu înțeleg de unde aceste discuții. Eu nu înțeleg de ce se pune presiune pe consilierii locali, ba du-te, ba se aud zvonuri, citești în fiecare zi în presă de viceprimari noi. S-a creat un haos cum eu nu am mai văzut în administrația locală, de când sunt eu în administrație nu am văzut un haos mai mare ca până acum. Nimeni nu mai știe ce e, unde e, pe ce post e și nu știu neapărat care sunt motivele. Nu cred că este normal așa ceva. Deocadamtă eu am alte treburi, alte preocupări, vreau stabilitate. Eu mi-am declarat independenţa acum un an și ceva, chiar cu riscul de a pierde mandatul, am revenit, eu pe Cătălin (n.red. Catalin Flutur) îl respect destul de mult și zic că am o relație destul de ok cu el. În rest nu am nicio obligație față de absolut nimeni".

Un alt consilier local cu care PSD-iștii ar purta discuții în vederea obținerii unei majorități este democrat-liberalul Marius Buliga.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...

Porțile subunităților ISU, deschise astăzi pentru copiii unor localități din Botoșani! (foto)

Saturday, 12 October 2024

Porțile subunităților s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Inte...

Penitenciarul Botoșani caută furnizori de echipamente pentru dotarea instituției!

Saturday, 12 October 2024

Penitenciarul Botoșani a publicat în SEAP anunțul de participare nr. CN1073844 din 01.10.2024, în vederea încheierii contractelor de furnizare produse (dotări și echipamente). ...