Fratele bebeluşului de la Vorona cu piciorul rupt, internat în spital cu corpul plin de vănătăi!

  Ancheta declanÅŸată de DirecÅ£ia Generală de Asistenţă Socială ÅŸi ProtecÅ£ia Copilului în cazul bebeluÅŸului de nouă luni, din Vorona, care a ajuns la spital cu un picior rupt, după o ceartă între părinÅ£i, scoate la iveală noi amănunte dureroase.

  În cursul zilei de luni, un frate al bebeluÅŸului, în vârstă de 8 ani, a ajuns de asemenea la SecÅ£ia de Pediatrie, prezentând pe corp mai multe vănătăi, rămânând ÅŸi acesta sub îngrijire medicală.

El a fost adus la spital de reprezentanţii DGASPC care au mers la locuinţa familiei, şi l-au găsit pe copil cu urme ce par a fi apărut după ce a fost bătut.

“A fost internat ÅŸi copilul de 8 ani, care prezenta mai multe vănătăi pe corp. În cursul zilei de miercuri vom da un verdict în acest caz ÅŸi vom decide ce se va întâmpla cu copiii", a declarat Dan Åžlincu, directorul DGASPC BotoÅŸani.

Cei doi soÅ£ii mai au acasă un copil de 9 ani, care deocamdată a rămas cu tatăl, mama fiind internată în spital cu ceilalÅ£i doi copii.

Cel mai probabil, DGASPC va cere instituirea unei măsuri de protecÅ£ie în regim de urgenţă.

CiteÅŸte ÅŸi: DRAMA unui bebelus de nouă luni din Vorona! Parintii au tras de el pana i-au rupt piciorul! FOTO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenÈ›ionare meteo pentru judeÈ›ul GalaÈ›i. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În judeÈ›ul GalaÈ›i va ploua torenÈ...

Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

astăzi, 09:57

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din IbăneÈ™ti va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, preÈ™edintele României. Această distincÈ›ie va fi o...

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru la meciul cu FC Botoșani!

astăzi, 09:09

Concret, în minutul 90+2 al duelului de pe stadionul Arcul de Triumf, un suporter furios al „Câinilor”, aflat în tribune, a aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent Cos...