(FOTO) Botoșănenii, încurajați de autoritățile locale și județene să sprijine producătorii locali, în cadrul „Târgului de weekend”

(FOTO) Botoșănenii, încurajați de autoritățile locale și județene să sprijine producătorii locali, în cadrul „Târgului de weekend”

În weekendul trecut, în fața Palatului Administrativ din Botoșani, cetățenii au putut să achiziționeze legume și fructe proaspete de sezon, dar și produse tradiționale atestate din Botoșani, direct de la producătorii locali.

„Târgul de weekend – Produs din Botoșani”, ediția 2021, este o sărbătoare a recoltei organizată de Direcția pentru Agricultură Botoșani și Instituția Prefectului și Primăria Botoșani care promovează produsele agroalimentare locale și are ca scop crearea unei legături directe între producătorii și consumatorii botoșăneni.

„Și în acest an chiar avem ce sărbători, pentru că vremea a ținut cu fermierii și am avut parte de un an agricol foarte bun, cu producții de o calitate excepțională și în cantități record.

Aruncându-ne privirile pe la standurile târgului putem lesne observa că avem produse recunoscute la nivel național și european, ceea ce demonstrează seriozitatea fermierilor botoșăneni care oferă produse de calitate unor consumatori din ce în ce mai exigenți.

Din acest motiv vreau să mulțumesc producătorilor agricoli din județ pentru produsele de calitate pe care le obțineți an de an și îi îndemn pe botoșăneni să cumpere cu încredere de la dumneavoastră, pentru că noi, aici, la Botoșani, mai avem produse de calitate, care au păstrat gustul produselor pe care-l știm încă din copilăria noastră.

Felicitări organizatorilor, mult succes și cât mai multe acțiuni care să promoveze producția agricolă locală!”, a transmis Doina Federovici, președintele CJ Botoșani.

Evenimentul va avea loc și în weekend-urile viitoare din date de 25-26 septembrie, 02-03 octombrie și 09-10 octombrie, în fața Palatului Administrativ din Piața Revoluției.













 

 

 

Spune-ne opinia ta