Fotbalistul Gabi Tamaş a fost dus în CĂTUŞE la Poliţie

Fotbalistul Gabi Tamaş a fost dus în CĂTUŞE la Poliţie
Internaţionalul Gabi Tamaş a fost dus, în această dimineață, încătușat, la Poliție după ce a spart un geam din scara unui bloc din București.
 
Incidentul a fost anunțat, în jurul orei 7.45, de un locatar al imobilului, la numărul de urgență 112.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe fotbalistul echipei naționale în stare de agitație și confuzie. Gabi Tamaș nu le-a putut explica polițiștilor cum a ajuns în scara imobilului respectiv, el nelocuind acolo, și nici ce s-a întâmplat.

În prezent, fobalistul este audiat la Secția 1 de Poliție și urmează a fi supus unui test cu fiola, pentru a se stabili dacă se află sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihotrope, au declarat pentru EVZ surse judiciare.
 
Gabriel Tamaş a fost convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad/Tobago de marţi, 4 iunie, dar cel mai probabil nu va ajunge la reunirea echipei, care va avea loc astăzi, la Mogoşoaia.
 
Scandaluri după scandaluri
 
Nu este prima dată când Tamaş intră în atenţia poliţiştilor. În ultimii ani, el a fost acuzat că şi-a bătut iubita şi că a făcut scandal în mai multe restaurante, susţine România TV.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
11

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
32

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
84

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...