Fostul președinte al Tribunalului Botoșani, Vladimir Țepoi, condus pe ultimul drum - FOTO, VIDEO

Fostul președinte al Tribunalului Botoșani, Vladimir Țepoi, condus pe ultimul drum - FOTO, VIDEO
Fostul președinte al Tribunalului Botoșani, Vladimir Țepoi, care a încetat din viață în noaptea de joi spre vineri, într-un spital din Iași, a fost condus duminica pe ultimul drum.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus, vineri, la Biserica Cuvioasa Parascheva de pe Pietonalul Unirii. Imediat dupa slujba de inmormantare, cortegiul funerar a plecat spre Cimitirul Eternitatea, acolo unde Vladimir Tepoi isi va dormi somnul de veci.

Zeci de persoane au tinut sa fie alaturi de familia indoliata, printre ei aflandu-se si prefectul Costica Macaleti, fostul presedinte al CJ Botosani, Mihai Tabuleac, deputatul Mihai Balta, senatorul Viorel Grigoras, presedintele PNŢCD Botosani, Corneliu Furtuna, fostul prefect Alexandru Simionovici, preşedintele Tribunalului, Anita Hergheligiu, si multi fosti colegi, dar si prieteni apropiati ai fostului presedinte al Tribunalului Botosani.

Cei care au vrut sa ii fie alturi pe ultimul drum lui Valdimir Tepoi au plecat de la biserica spre cimitir cu masinile, fiind pus la dispozitie si un autocar.

Vladimir Țepoi a decedat în noaptea de joi spre vineri, într-un spital din Iași, după ce a suferit o disecție de aortă. Pe 13 ianuarie el ar fi împlinit 67 de ani.

El a fost presedinte al Tribunalului Botosani timp de doua mandate.






































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
125

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
203

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
438

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...