Fosta doctorita, gasita moarta! Sotul a stat mai multe zile cu cadavrul in casa! GALERIE FOTO

Fosta doctorita, gasita moarta! Sotul a stat mai multe zile cu cadavrul in casa! GALERIE FOTO
Tragedie intr-un apartament de pe strada Primaverii din municipiul Botosani! O femeie in varsta de 72 de ani, fost medic, a fost gasita decedata, iar sotul acesteia, de 74 de ani, a fost gasit in viata, cazut jos langa patul unde era cadavrul sotiei!

Cei doi soti nu au mai fost vazuti de cateva zile, iar dinspre apartamentul acestora, situat la etajul doi al unui bloc de pe Primaverii, venea un miros puternic de cadavru.

O vecina a sunat la 112, la fata locului deplasandu-se echipaje de Politie si Ambulanta.

Un pompier a urcat pe o scara si a patruns in apartament prin balcon, spargand geamul.


Alexandrina Covalciuc a fost gasita decedata pe pat si intrase deja in stare de putrefactie. Sotul acesteia, Liviu Covalciuc, a fost gasit in viata, cazut langa pat. Vecinii spun ca barbatul este bolnav si a suferit u semipareza, motiv pentru care nici nu a putut sa ceara ajutor.

Medicii de pe Ambulanta i-au acordat acestuia primele ingrijiri si l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgente.

Alexandrina Covalciuc a lucrat ca medic internist la Spitalul Judetean "Mavromati" si sotul sau a fost profesor. Cei doi nu aveau copii, iar in ultima perioada nu au mai fost vizitati de nimeni.

Vecinii celor doi soti sunt socati de cele intamplate.

"Erau niste oameni foarte buni. Nu pot sa cred ce s-a intamplat. Eu am vorbit cu doamna ultima data la telefon in data de 6 octombrie. Ea mai mereu era pe afara. Domnul era bolnav. Nu pot sa cred ca a sfarsit in asa mod si nu a putut fi ajutata", a spus o vecina.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
286

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
335

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
275

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...