Fosta directoare de la Liceul Textil, Tereza Negrescu, condusa pe ultimul drum - FOTO

Fosta directoare de la Liceul Textil, Tereza Negrescu, condusa pe ultimul drum - FOTO
Zeci de cadre didactice si elevi, prieteni si cunoscuti, au vrut sa fie alaturi de fosta directoare de la Liceul Textil, Tereza Negrescu, care astazi a fost condusa pe ultimul drum.

Trupul neinsufletit a fost depus la Biserica Catolica de langa Colegiul National "A.T. Laurian" si in fata lacasului de cult s-au adunat zeci de persoane pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Pe langa elevi si profesori de la Liceul Textil, au tinut sa fie alaturi de familia indoliata si colegi din invatamantul botosanean. Slujba de inmormantare a inceput in jurul orei 11:00, dupa care cortegiul funerar s-a indreptat catre Cimitirul Eternitatea, unde Tereza Negrescu isi va dormi somnul de veci.

Tereza Negrescu a incetat din viata la varsta de 63 de ani, fiind unul dintre cei mai longevivi directori de scoala din judetul Botosani.

Dumnezeu s-o ierte si să o odihneasca in pace!

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
243

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
306

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...