Fost șef de la Crimă Organizată din Suceava numit la conducerea IPJ Botoșani

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani are, începând de vineri, 8 septembrie, un nou șef, după ce interimatul lui Ioan Aniței a expirat.

În fruntea IPJ Botoșani a fost numit comisar șef Tudor Gheorghe Costîn, care a activat înainte ca șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) din Suceava, informează reprezentanții IPJ Botoșani.

Începând cu data de astăzi, comisar șef Costîn Tudor Gheorghe este împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.  

Prima activitate la care a participat noul șef al inspectoratului a avut loc la Instituția Prefectului, unde au avut loc discuții cu privire la activitatea IPJ și cu privire la planul de măsuri pentru asigurarea siguranței și ordinii publice la debutul anului școlar, pe 11 septembrie.

De asemenea, s-a mai discutat despre acțiunile de reverificare a centrelor rezidențiale autorizate destinate persoanelor vârstnice, destinate persoanelor adulte cu dizabilități și destinate copiilor, activitatea de verificare a condițiilor de autorizare, funcționare și exploatare a tuturor instalațiilor de depozitare și comercializare a carburanților, inclusiv GPL (gaz petrolier lichefiat) și GNC (gaz natural comprimat) de pe raza județului Botoșani.

I-am urat succes domnului Inspector Șef, Tudor Costîn, în noua activitate, l-am pus la curent cu activitățile comune aflate în desfășurare în județul Botoșani și am solicitat să se dispună toate măsurile necesare astfel încât să fie asigurat un climat stabil elevilor și cadrelor didactice, astfel încât să avem un început de an școlar reușit și sigur”, a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

La această întâlnire au mai participat șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani și comisar Ioan Aniței. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ședință cu directorii și directorii adjuncți de școli. Șeful IȘJ: „Și vă rog încă o dată să...” (foto, video)

astăzi, 18:14

Joi spre orele amiezii, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, a avut loc o ședință cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățămâ...

Brățări inteligente pentru monitorizarea agresorilor în cazurile de violență domestică, trimise la Botoșani! (foto, video)

astăzi, 16:26

Începând cu data de 1 octombrie a devenit operațional, și la nivelul județului Botoșani, Sistemul informatic de monitorizare electronică a persoanelor care fac obiectul aplicării mă...

Noi dispozitive pentru polițiștii rutieri din județul Botoșani, despre ce este vorba! (video)

astăzi, 15:14

Anunțul a fost făcut de către Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, în cadrul unei conferințe de presă. La ...