Două restaurante din Botoșani verificate de polițiștii de la Imigrări, au fost legitimați zece străini

Zece străini cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, au fost legitimați. Dintre persoanele legitimate, șase sunt din Nepal și patru din Pakistan.

Controlul permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor, combaterea migraţiei ilegale şi a muncii nedeclarate, rămân în continuare acţiunile prioritare ale poliţiştilor de imigrări din Botoșani, care contribuie la creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului. Zece străini au fost legitimați și două societăți comerciale au fost verificate.

La data de 7 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Botoșani, în cooperare cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani - Serviciul Ordine Publică, au desfășurat, la nivel județean, o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale.

În cadrul acțiunii au fost verificate două societăți comerciale cu domeniul de activitate alimentație publică.

Zece străini, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, au fost legitimați. Dintre persoanele legitimate, șase sunt din Nepal și patru din Pakistan.

Din verificări a reieșit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în scop de angajare în muncă, nefiind constatate încălcări ale legislației în domeniu.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 20:00

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

astăzi, 19:20

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...

Valeriu Iftime, PNL: „Stau și mă întreb: Totuși, cine a condus județul ăsta?” (Video)

astăzi, 18:45

„Una din întrebări a fost direcția în care se îndraptă județul Botoșani, dacă este una bună sau greșită. Sigur că e neplăcut să afli că 80% dintre botoșăneni spu...