Foișorul din Parcul Mihai Eminescu a fost demolat

Foișorul din Parcul Mihai Eminescu a fost demolat
Lucrările de reabilitare și modernizare în Parcul Mihai Eminescu sunt în plină desfășurare, fiind demolat și foișorul din mijlocului parcului, de lângă fântâna arteziană, întrucât nu mai prezenta siguranță.

În locul acestuia va fi amenajat un alt foișor. De asemenea, aleile vor fi pavelate și se vor mai monta și bănci. Valoarea investiției se ridică la 1 milion de lei.

"Am discutat la Bucureşti, la Fondul de Mediu, să deblocăm fondurile, pentru că nu există momentan întreaga sumă alocată. Am primit promisiunea că până în decembrie se vor primi banii necesari. Lucrurile se mişcă şi îi felicit pe colegii din Primărie care s-au mobilizat şi au înţeles că trebuie să facem treabă împreună", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Primarul a efectuat, joi, vizite pe mai multe șantiere din municipiu, cum ar fi la fostele sere din parc, intersecția de la Bazar,  în Parcul Curcubeului și pe strada Nicolae Iorga, și spune că va efectua astfel de vizite și în perioada următoare.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
317

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
335

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
203

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...