Flutur vrea raspunsuri, Portariuc tace: "Domnul Flutur se comporta pe modelul Ghiorghita", spune actualul primar

Flutur vrea raspunsuri, Portariuc tace: "Domnul Flutur se comporta pe modelul Ghiorghita", spune actualul primar
Ovidiu Portariuc a decis sa nu raspunda acuzatiilor formulate in urma cu cateva zile de Catalin Flutur, motivand ca fostul edil se afla in campanie electorala, in cautarea unui "oponent" pentru a atrage atentia opiniei publice. Mai mult, Portariuc il acuza pe Flutur ca a "adoptat modelul Ghiorghita".

"Am avut mereu impresia ca in PDL sunt doua categorii de oameni politici, modelul Ghiorghita, caracterizat prin agresivitate, un limbaj violent, prin atacuri la persoane, si celalalt model care credeam ca este intruchipat de domnul Flutur, al unui politician mai rational, mai echilibrat, dar din pacate domnul Flutur a renuntat la tinuta sa si s-a coborat la acest nivel al domnului Ghiorghita. Eu zic ca e o pierdere atat pentru domnia sa cat si pentru clasa politica din Botosani, pentru ca clasa politica arata si depinde de modul cum ne comportam noi ca oameni politici. Daca noi ne atacam reciproc, daca venim cu acuzatii nefondate care nu pot fi sustinute, bineinteles ca oamenii vor ajunge sa aiba o parere proasta despre clasa politica", a declarat Ovidiu Portariuc in cadrul unei conferinte de presa.

Portariuc a tinut sa precizeze ca nu va raspunde acuzatiilor formulate de Catalin Flutur.

"Vreau sa fac o schimbare a modului de abordare si nu o sa raspund direct atacului domnului Flutur. Eu il respectam pe domnul Flutur ca adversar politic si imi pare rau ca el s-a coborat si se comporta pe modelul Florin Ghiorghita. O abordare care din punctul meu de vedere nu ii face bine si nu il prinde deloc", a conchis Portariuc. 

Pentru ce a cerut Flutur socoteala!

Fostul primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur, l-a atacat dur, in cadrul unei emisiuni de la TeleM, pe actualul edil-sef al municipiului Botosani.

Catalin Flutur il acuza pe Ovidiu Portariuc ca din banii de la Summer Fest si-a platit restantele din campania electorala, iar materialele pentru promovarea Festivalului au fost tiparite la o tipografie unde au fost realizate si afisele electorale ale lui Portariuc.

"Este pentru prima data cand din banii Primariei, din banii botosanenilor, s-a platit un astfel de eveniment. Pentru promovare au dat 4.500 de euro. Daca erau corecti, tipareau afisele si fluturasii la mai multe tipografii din Botosani, dar ei au platit unei tipografii din Bucuresti, care a facut si afisele electorale din campanie si aveau datorii acolo. Acum se explica unde au plecat doua-trei miliarde", a spus Catalin Flutur in cadrul emisiunii.

Fostul primar al municipiului Botosani condamna si angajarile care s-au facut in ultima perioada la Primarie.

"Nu se poate ca director de dezvoltare in Primarie, director la serviciul de programe externe sa fie cineva care in cartea de munca are un an sau doi vechime sau primul loc de munca este ca director in Primarie. Deci cartea de munca goala, alba si se duce la un concurs. Dar ce experienta are omul acela, cum poate cineva sa aiba incerede, cum poate un colectiv sa merga dupa cineva, care este menirea directorului, a sefului de serviciu", a mai spus Flutur la TeleM.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
3

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
26

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
88

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...