Flutur îl trimite pe liderul PSD Botoşani să citească legea

Directorul Locativa, Cătălin Flutur, nu a dorit să facă prea multe comentarii în ceea ce priveşte iniţiativa social-democraţilor de a-l schimba din funcţia administrativă, dar a spus că preşedintele PSD, Andrei Dolineaschi, ar trebui mai întâi să citească legea.

"Domnul Dolineaschi chiar nu înţelege legea. Din păcate, ei trebuie să respecte legea şi vorbim de o societate comercială care are o AGA, vorbim de două legi speciale, Legea 31 şi de Ordonanţa 109, şi după ce va citi aceste două legi sigur îşi va schimba părerea", a precizat Cătălin Flutur.
 
Andrei Dolineaschi a anunţat, joi, că va propune PNL-ului, în baza protocolului USL, susţinere pentru înlăturarea lui Flutur de la conducerea societăţii comerciale Locativa, dar şi a lui Eugen Ţurcanu, de la conducerea Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...