Flutur a primit "verde" de la Bucuresti sa candideze pentru presedintia PDL!

Flutur a primit "verde" de la Bucuresti sa candideze pentru presedintia PDL!

 Catalin Flutur  

La aproape un an de cand isi anunta demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene PDL Botosani, Catalin Flutur candideaza din nou pentru conducerea partidului, pana acum el neavand contracandidat.

"Mi-am depus candidatura, am primit si confirmarea Biroului National. Sunt singurul candidat, dar candidaturile se pot depune pana miercuri, ora 23.00", a precizat Catalin Flutur.

Vizavi de declaratiile lui Mihai Tabuleac, care joi isi manifesta increderea ca va dispune de un nou mandat la conducerea Consiliului Judetean pentru ca va beneficia de sprijinul PDL in acest sens, Catalin Flutur a evitat sa faca declaratii certe, precizand doar ca Mihai Tabuleac a avut rezultate bune la CJ.
 
"Este functia pe care dumnealui o detine, sunt realizari la CJ. Oricum, va fi o analiza, nu stiu nici eu unde voi candida in 2012, va fi o decizie a partidului la momentul potrivit, dar dumnealui pleaca din pol-position, pana la urma urmei", a declarat Catalin Flutur.

Alegerile in organizatia judeteana a PDL vor avea loc pe data de 16 aprilie, pana acum, pentru cele doua functii de prim-vicepresedinti manifestandu-si intentia de a candida deputatul Catalin Buhaianu si primarul din Pomarla, Dumitru Chelariu.

In luna mai a anului 2010, Catalin Flutur anunta ca demisioneaza din functia de presedinte al organizatiei judetene PDL Botosani din cauza rezultatelor slabe obtinute in alegerile prezidentiale. Chiar daca in locul sau a fost ales Dan Humelnicu, cel care a condus organizatia la Botosani a fost tot Catalin Flutur, el pastrandu-se autoritatea in partid.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce a încurcat-o pe Universitatea Craiova în Bănie!

astăzi, 19:37

După ce în etapa precedentă a învins-o pe Rapid, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut un nou rezultat pozitiv, având în vedere că Universitatea Craiova ocupă...

Vilă cuprinsă de flăcări la Botoșani, proprietarii au aprins focul cu benzină!

astăzi, 19:12

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Baranca, comuna Cristinești. Bunurile aflate la mansarda unei case, dar și acoperișul locuinței, au fost c...

Universitatea Craiova - FC Botoșani 0-0! Remiză surprinzătoare în Bănie!

astăzi, 18:09

Meciul disputat între Universitatea Craiova și FC Botoșani s-a finalizat cu scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit în cadrul etapei a 13-a pe stadionul „Ion Oblemenc...