Florin Țurcanu: “Singura şansă pentru redresarea operatorului de apă este externalizarea aproape în totalitate a serviciilor”

Florin Țurcanu: “Singura şansă pentru redresarea operatorului de apă este externalizarea aproape în totalitate a serviciilor”
Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a declarat, marți, că redresarea operatorului de apă se poate face doar dacă se externalizează majoritatea serviciilor.

Cel puțin acestea sunt primle concluzii ale studiului de impact conmandat de Consiliul Județean. Țurcanu că societatea înregistrează încă pierderi mari şi trebuie luate măsuri urgente pentru redresarea acesteia.

“Astept ca Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) să-mi prezinte o analiză foarte clară, însă, din ceea ce am discutat cu reprezentanţii BERD, singura şansă este externalizarea aproape în totalitate a serviciilor. Noi avem nevoie de contorizare la fiecare uşă şi nu avem posibilitatea să facem acest lucru, pentru că banii publici nu pot fi puşi pe proprietate privată“, a spus Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
59

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
181

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
25

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...