FLORIN TURCANU: Radu Duda, un membru puternic in echipa PNL!

FLORIN TURCANU: Radu Duda, un membru puternic in echipa PNL!

RADU DUDA

In premiera nationala, liberalii botosaneni anunta ca Radu Duda, retras in urma cu o zi din cursa prezidentiala, se va alatura echipei lui Crin Antonescu.

"Domnul Duda va fi un membru puternic in echipa PNL si il va sustine pe domnul Crin Antonescu in campania pentru presedinte", a precizat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Odata cu acest anunt, liberalii au tinut sa precizeze si faptul ca nu vor raspunde ofertei de guvernare venita din partea PD-L.

"Nu intram in nicio forma de guvernare pana in noiembrie 2009. Ni s-a oferit de la PD-L sa luam parte la guvernare. Si-au dat seama ca au nevoie de o platforma liberala", a completat Florin Turcanu.

Reamintim ca pe 2 septembrie Radu Duda, devenit Principele Radu al Romaniei, si-a anuntat retragerea din cursa pentru functia de presedinte al Romaniei, fara sa precizeze clar motivele.

"Dupa un efort entuziast si neobosit, anunt retragerea mea din cursa pentru Presedintie, cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor. Odata cu iesirea mea din cursa, de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri", spune Principele Radu in comunicatul de presa publicat pe blogul sau.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
70

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
101

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
939

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...