Florin Turcanu, despre declaratiile facute de Ponta: "Nu cred ca un premier poate sa coboare atat de jos si sa jigneasca"

Florin Turcanu, despre declaratiile facute de Ponta: "Nu cred ca un premier poate sa coboare atat de jos si sa jigneasca"
Declaratiile facute de primierul Victor Ponta atunci cand a vizitat judetul Botosani, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, cand a vorbit despre "desteptul asta de presedinte al Consiliului Judetean", l-au dezamagit pe Florin Turcanu.

Acesta a precizat ca exprimarea premierului nu este demna de un om care ocupa o functie atat de inalta in Romania. Turcanu a mai spus ca judetul nu a fost blocat de Consiliul Judetean pentru ca toate proiectele au fost depuse la Ministerul Dezvoltarii si se asteapta finantarea.

"Pe mine ma dezgusta declaratiile unor oameni care ocupa niste functii destul de onorate in statul roman si nu conteaza din ce partid faci parte, conteaza functia pe care o ocupi si totusi trebuie sa incerci sa respecti si sa nu minti. Atata timp cat nu respecti si minti eu cred ca te descalifici singur. Mereu se impiedica de numele meu, sa nu credeti ca eu fac parte din baietii buni pentru ei, fac parte din baietii rai si le stau in cap si mereu cand ajung la Botosani se gandesc cat de rau e Turcanu si cam ce ar trebui sa faca ei. Nu cred ca este o exprimare tocmai potrivita pentru un prim-ministru. Poate a avut o scapare si nu cred ca un premier poate sa coboare atat de jos si sa jigneasca", a declarat Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
154

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
75

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
77

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...