Florin Gavril, ales presedinte al Consiliului Regional al Elevilor

Florin Gavril, ales presedinte al Consiliului Regional al Elevilor
În perioada 23-25 noiembrie 2012 la Hotel Belvedere Botoşani, a avut loc Conferinţa Regională a reprezentanţilor Consiliilor Judeţene ale Elevilor, Regiunea Nord-Est cu tema Competenţă şi reprezentativitate în Consiliul Regional al Elevilor-CRE NE 2.0 , sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, cu sprijinul inspectorului general, profesor Mihaela Huncă şi inspectorului pentru educaţie permanentă, profesor Otiliea Sandu.

La această întâlnire au participat preşedinţii şi prim-vicepreşedinţii Consiliilor Judeţene ale Elevilor, scopul activității fiind alegerea noului Birou Executiv al CRE N-E. De aceea, sâmbătă, 24 noiembrie 2012, Hotel Belvedere`` Botoşani a găzduit, de la ora 10:00, deschiderea oficială a Adunării Generale a Consiliului Regional al Elevilor, iar mai apoi lucrările Adunării Generale au fost mutate la Colegiul Naţional ,,A.T. Laurian`` Botoşani, acolo unde au avut loc alegerile pentru Biroul Executiv al Consiliului Regional al Elevilor.

În urma votului democratic exprimat de membrii Adunării Generale a CRE N-E, preşedinte a fost ales Gavril Florin Alexandru (CJE Botosani).

Acesta a fost urmat de Dumitriu Bogdan (CJE Bacău) si Lazareac Adrian (CJE Suceava).

Funcţia de vicepreşedinte a fost obţinută de către Ciornovalic Andreea (CJE Iaşi), contrcandidata Teonei Zaharia (CJE Bacău). Funcţia de secretar a CRE N-E este încă vacantă, deoarece până în momentul depunerii candidaturilor nu au existat înscrieri.

,,Este important faptul că judeţul Botoşani deţine pentru a 4-a oară consecutiv funcţia de preşedinte a Consiliului Regional al Elevilor şi automat funcţia de Vicepreşedinte a Consiliului Naţional al Elevilor. Pe perioada mandatului voi promova în cadrul CRE N-E trei valori simple: colaborarea prin intermediul parteneriatelor cu instituțiile, autoritățile și ONG-urile locale, intership-ul între județe şi mentorship-ul.Prin aceste valori îmi doresc să ofer o mai mare deschidere tinerilor din regiunea Nord-Est pentru diferite forme de învăţare non-formală și diverse oportunități de participare şi de implicare a acestora în viaţa comunităţii locale. Bineînțeles, prioritară rămâne reprezentarea elevilor în forurile decizionale şi asigurarea unui mediu propice dezvoltării lor.`` a declarat Gavril Florin, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani.




Obiectivele Adunării Generale îndeplinite în cadrul întâlnirii sunt dezvoltarea strategiei Consiliului Regional al Elevilor N-E şi elaborarea planului de acțiune pentru anul școlar în curs.

De asemenea, cei 25 de delegați participanţi au lucrat pe ateliere de lucru facilitate de către formatorul CNE Mihaela Ţăranu, unde s-au abordat teme de discuţie precum, proceduri de Comunicare internă CŞE – CJE – CRE – CNE, proiecte, inițiative – propuneri și planuri de lucru pentru 2013, structuri suport CNE – formatori, seniori, profesori coordonatori, dezvoltare organizaţională şi Management de proiect.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
4

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
111

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
102

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...