Floricel Aioniţoaei: "Vasilache e al nostru! Am învins! Mi-am făcut datoria!"

Managerul Teatrului Vasilache, Floricel Aioniţoaei, se laudă că a reuşit să păstreze clădirea instituţiei în patrimoniul local, după ce aceasta ar fi fost pe punctul de a fi retrocedată.

În mijlocul unui adevărat război cu o parte a personalului Teatrului, Floricel Aioniţoaei a trimis pe adresa redacţiei noastre un comunicat de presă cu titlul: "Vasilache e al nostru! Am învins! Mi-am făcut datoria!", pe care îl redăm integral:

"Când am venit la conducerea Teatrului "Vasilache", în  anul 2011, clădirea teatrului trebuia retrocedată. Toată lumea căuta înfrigurată o soluție, o locație unde "Vasilache" trebuia mutat.
 
Nu am acceptat ca această posibilitate. Nu am vrut ca această clădire să  aibă soarta celorlalte clădiri retrocedate,  atât din Botoșani cât și din țară iar copii să-l piardă pe "Vasilache".


Vasilache era și trebuia să rămână a copiilor din Botoșani.

Am solicitat ajutor botoșănenilor iar aceștia n-au pregetat să se alăture unei lupte drepte și corecte: păstrarea moștenirii lui "Vasilache".

După o lungă și  dificilă  luptă s-a făcut dreptate: clădirea a revenit în proprietatea Consiliului Local Botoșani, adică a noastră a botoșănenilor.

Pentru dedicarea și îndârjirea de care au dat dovadă, îi felicit și le mulțumesc public tuturor celor care s-au alăturat acestui demers temerar: Rodica Crăcană, Aglaie Corneanu, profesorii Eufrosina Costeschi, Ionel Bejenaru și Gheorghe Median, jurnaliștii Ioan Rotundu, Oana Filip și Mihai Vieriu - alături de care am scotocit arhive și biblioteci, foștii viceprimari Romulus Eram și Cătălin Alexa, col.R. Lucian Cilinschi, Adrian  Ochișor, av. Dinu Buceceanu, colegii Ionel Agachi, Daniela Rădulescu, Nicoleta Macsim, Mariana Bucătaru și mulți alții!
Pentru toți aceștia: RESPECT!".


Facem precizarea că cele transmise de managerul Teatrului Vasilache nu sunt susţinute de acte sau documente care să dovedească reuşita acestui demers.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...

Porțile subunităților ISU, deschise astăzi pentru copiii unor localități din Botoșani! (foto)

Saturday, 12 October 2024

Porțile subunităților s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Inte...

Penitenciarul Botoșani caută furnizori de echipamente pentru dotarea instituției!

Saturday, 12 October 2024

Penitenciarul Botoșani a publicat în SEAP anunțul de participare nr. CN1073844 din 01.10.2024, în vederea încheierii contractelor de furnizare produse (dotări și echipamente). ...