Flăcări într-un garaj cu două mașini și 400 de litri de motorină!
INCENDIU!

Flăcări într-un garaj cu două mașini și 400 de litri de motorină!
Pompierii dorohoieni au fost solicitati, smbata, sa intervina pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la un garaj aflat langa un bar din localitatea Broscauti.

In garaj se aflau doua autoturisme, 400 de litri de motorina, dar si alte bunuri. La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospeciala cu apa si spuma. 

La sosirea garzii de interventie, ardeau bunurile depozitate in anexa pe o suprafata de aproximativ 50 mp,  existand risc de propagare a flacarilor la cele doua autoturisme, magazin si locuinta. 

Pompierii au scos din interior cele doua masini, afectate din cauza caldurii degajate, butoaiele cu motorina si alte produse. 

Incendiul a fost stins in limitele gasite de pompieri. Cel mai probabil, incendiul a fost generat ca urmare a efectului termic al curentului electric.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
259

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
412

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
554

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...