Fiul "regelui asfaltului" Dorinel Umbrarescu, ranit intr-un accident

Fiul "regelui asfaltului" Dorinel Umbrarescu, ranit intr-un accident

   Ziarul de Bacau

Fiul omului de afaceri bacauan Dorinel Umbrarescu, Alexandru Umbrarescu, a fost ranit, miercuri seara, intr-un grav accident de circulatie soldat cu inca patru victime. Politistii sustin ca accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la conditiile de trafic.

Accidentul s-a produs dupa ce masina pe care o conducea fiul lui Umbrarescu, o masina de teren, s-a ciocnit cu un alt autovehicul, o Skoda Fabia, dupa care s-a rasturnat, in apropiere de Bacau, informeaza Ziarul de Bacau.

In urma impactului, atat Alexandru Umbrarescu, cat si cele trei persoane care se aflau in masina cu el, au fost ranite. De asemenea, persoanele aflate in celalalt autoturism au ramas incarcerate, fiind necesara interventia pompierilor pentru scoaterea lor, insa doar unul dintre pasageri a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Fiul lui Dorinel Umbrarescu, supranumit si "regele asfaltului", este in afara oricarui pericol, insa doi dintre ceilaltiraniti se afla in stare grava.

Politistii sustin ca accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la conditiile de trafic. Circulatia pe E85 a fost blocata pentru mai multe ore in noaptea de miercuri spre joi in zona accidentului.

Dorinel Umbrarescu este un cunoscut om de afaceri din Bacau, cu o avere estimata la 250 milioane de euro, figurand in top 300 al celor mai bogati oameni din Romania.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
167

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
154

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
36

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...