Fiul în închisoare, tatăl în mormânt!

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Corni, a fost condamnat, joi, de magistraţii Tribunalului Botoşani la şapte ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de “omor.

În luna septembrie 2014, Damian Dăscălescu şi-a bătut tatâl până l-a lăsat fără suflare, expertizele arătând că a avut discernământ în momentul în care a comis fapta.

Crima a avut loc în noaptea de 10 spre 11 septembrie.

Agresorul sunat la 112 a solicitat interventia politiei si a unei ambulante, dupa ce tatal sau a inceput sa se simta rau. Intre barbatul de 43 de ani si parintele sau, Ilie Dăscălescu, de 74 de ani, a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de alcool.

Batranul a sarit la bataie la fiu, lovindu-l cu o bucata de lemn, barbatul ripostand si trantindu-l pe tata la pamant dupa care l-a lovit cu picioarele peste tot corpul. La un moment dat, batranul nu a mai miscat, fiul sau cerand ajutor.

La locul solicitarii a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, insa medicii nu au putut decat sa constate decesul batranului. La fata locului au ajuns si politistii criminalisti, impreuna cu un procuror, iar dupa ce le-a povestit acestora cum s-a intamplat totul, barbatul de 43 de ani a fost incatusat si retinut.

In momentul in care a fost urcat in masina politiei, barbatul a spus ca regreta ce s-a intamplat, dar el nu se considera vinovat. "Imi pare rau. Nu sunt vinovat", a spus acesta.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Vezi DECIZIA magistraţilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț AJOFM Botoșani: În atenția agenților economici!

astăzi, 19:42

„Pentru accesarea contului dumneavoastră din PULS este necesară setarea unei parole folosind link-ul: puls.anofm.ro și adresa de e-mail la care aveți acces (dacă ați avut un cont in SEMM) ...

Proiect USR: Imobilele pentru care s-au folosit 30% materiale reciclate nu vor mai plăti impozite locale 3 ani!

astăzi, 18:52

Proiectul are ca scop îmbunătățirea semnificativă a gestionării, reciclării și valorificării acestor deșeuri în România. Inițiativa vine ca răspuns la nevoile urgente de a...

Sistemul informatic de monitorizare electronică, implementat și la nivelul județului Botoșani!

astăzi, 17:50

Monitorizarea se va realiza automat, fără intervenție umană, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora și &icir...