Firma de blocat masini risca sa fie amendata

Firma de blocat masini risca sa fie amendata

GHEORGHE MARCU

Prins în campania electorală, senatorul Gheorghe Marcu şi-a parcat ieri maşina pe Strada Cuza Vodă, într-o zonă interzisă, mai precis în dreptul Pietonalului Unirii.

Când a revenit la autoturism, parlamentarul a găsit o roată blocată şi a sunat la dispeceratul al cărui număr era afişat pe autocolant.

"Am dat patru telefoane şi am stat mai bine de o oră până mi-au deblocat roata. Iar ultima dată salariata de la HSR (n.r. – Hi Speed Recovery) mi-a şi închis telefonul în nas. Dacă eu îmi plătesc greşeala, firesc ar fi ca şi firma să fie corectă cu mine", a declarat senatorul pentru Monitorul de Botosani.

Conform regulamentului de sancţionare a şoferilor ce parchează neregulamentar, firma care a concesionat serviciul de gestionare a parcărilor este la rândul său sancţionabilă dacă dă dovadă de lipsă de promptitudine.

Dacă deblocarea roţii se face după mai mult de 30 de minute de la telefonul dat de şoferul în cauză, HSR poate fi amendată de municipalitate cu minim 500 de lei.

 

Citeste materialul complet in Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
332

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
2304

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
182

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...