Finaliştii concursului "Micii Pompieri"

Finaliştii concursului "Micii Pompieri"
Miercuri, 13 aprilie 2011, începând cu ora 9.00, la Grădiniţa nr. 19 din municipiul Botoşani s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului pentru preşcolari "Micii Pompieri", organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.

La start s-au aliniat 23 echipaje aparţinând Grădiniţelor nr. 4, 15, 18, 19, 21, 22 şi 25 Botoşani, nr. 6, 7 şi 9 din Dorohoi, nr. 1 şi 2 Săveni, nr. 2 şi 6 Darabani, Cordăreni, Vlădeni Deal – comuna Frumuşica, Frumuşica, Văculeşti, Avrămeni, nr. 3 Flămânzi, Păltiniş, Vlădeni şi Conceşti.

Pe parcursul desfăşurării probei teoretice, copiii au demonstrat că stăpânesc noţiunile elementare din domeniul situaţiilor de urgenţă, rezolvând într-un timp scurt un chestionar tip grilă cu 10 întrebări despre prevenirea incendiilor. La proba practică, concurenţii au realizat un desen/pictură cu tematică privind prevenirea incendiilor şi au prezentat lucrările în faţa juriului.

Toţi copiii au primit diplome de participare.

Primul loc a fost ocupat de echipajele de la Grădiniţele nr. 6, 7 şi 9 Dorohoi şi echipajul de la Grădiniţa nr. 4 Botoşani. 

Pe Locul II s-au clasat preşcolarii Grădiniţelor nr. 19, 21 şi 22 din Botoşani şi de la Grădiniţa Cordăreni, iar Premiul III a revenit echipajelor aparţinând Grădiniţelor nr. 18 şi 25 din Botoşani şi Grădiniţei nr. 2 Săveni.

I.S.U. Botoşani acordă o importanţă deosebită pregătirii elevilor în domeniul situaţiilor de urgenţă, activitatea fiind apreciată ca una dintre cele mai eficiente forme prin care informaţiile ajung în familii.
 


Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
19

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
87

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
30

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...