Apel pentru salvarea unui tanar bolnav de cancer

Apel pentru salvarea unui tanar bolnav de cancer
George Podariu, 24 de ani, este bolnav de cancer testicular in faza finala, sufera de astm, are probleme cu dantura si vederea.

Organizatia Municipala de Tineret a PDL doreste sa le multumeasca public membrilor din Organizatia Oamenilor de Afaceri PDL si domnului primar Catalin Flutur pentru implicarea lor in ajutarea unui tanar aflat intr-o situatie medicala foarte dificila.

George Podariu, 24 de ani, este bolnav de cancer testicular in faza finala, sufera de astm, are probleme cu dantura si vederea.

"Ca si cum acestea nu ar fi fost de ajuns, George a suferit si un preinfarct. Noi nu am putut sa stam cu mainile in san si am organizat o actiune pentru a sensibiliza opinia publica asupra acestui caz deosebit", a declarat Bogdan Iablonschi, presedintele organizatiei de tineret a PDL Botosani.

Pentru a pune in practica aceasta initiativa, OT PDL Botosani a organizat marti, 12 aprilie 2011, o expozitie de pictura la care invitatii care au avut posibilitatea de a licita lucrarile expuse, fondurile astfel obtinute fiind folosite pentru sprijinirea lui George Podariu.

"Aceasta reusita este fara indoiala a elevilor de clasa a V-a si a VI-a de la Scoala nr.6 Botosani care au creat pe parcursul Cercului de pictura organizat de OT PDL Municipiu, timp de o luna, un numar de 30 de tablouri minunate pe panza si lemn", a spus Alexandra Neamtu, secretar general adj. a OT PDL Botosani.

"Nu ne putem opri, insa, aici! Facem un apel catre toti cei care pot sa dea o mana de ajutor sa abandoneze indiferenta si sa il sprijine pe acest tanar pentru a putea sa-si continue tratamentul si operatiile necesare pentru inlaturarea tumorilor. Putem, impreuna sa ii redam speranta si curajul de a merge mai departe!", a afirmat Larisa Moisuc, prim-vicepresedinte a Organizatiei Municipale de Tineret .

Organizatia de Tineret a PDL Botosani a deschis si un cont la Banca Comerciala Romana pentru a putea fi facute donatii: RO78RNCB0041041268090001. Relatii suplimentare pot fi obtinute la numerele de telefon: 0733/55.87.20, 0747/67.95.25


Organizatia de Tineret a PDL Botosani



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
167

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
594

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...