Final de campanie cu furci si topoare - Un deputat acuza!

Final de campanie cu furci si topoare - Un deputat acuza!

CATALIN BUHAIANU

Atentat violent grav asupra unui deputat al Parlamentului Romaniei! Acuzatia a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa, reprezentantii PD-L reclamand o serie de fapte care s-ar fi petrecut sambata dimineata, cu doar doua ore inainte de incheierea oficiala a campaniei electorale.

Sambata, la ora 5 dimineata, membrii PDL se aflau in localitatea Todireni, pentru ultimele actiuni de afisaj electoral. Alaturi de doua masini care se aflau la afisaj, se mai afla in tranzit si masina de serviciu a Parlamentului Romaniei, apartinad deputatului Catalin Buhaianu.

In timpul actiunii de afisaj electoral, membrii PDL au fost atatcati si fugariti de catre mai multi barbati inarmati cu furci, se arata in comunicatul PD-L.

Agresorii se aflau, conform celor precizate de martori, intr-o Dacie papuc cu 5 locuri, de culoare alba, si i-au urmarit in viteza prin localitate pe tinerii de la PDL. In timpul urmarii, soferul unei masini PDL s-a panicat si a derapat in sant. In acel moment, agresorii au oprit masina si au tabarat cu furcile pe oamenii care incercau sa le acorde asistenta celor care se aflau in sant.

Reprezentantii PD-L spun ca atacurile nu au vizat doar distrugerea autoturismelor, ci au fost indreptate si impotriva membrilor PDL!

"Acest act de vandalism este un atac foarte grav la adresa autoritatilor statului roman, un atentat contra inaltilor demnitari din Parlamentul Romaniei", a declarat deputatul botosanean Catalin Buhaianu.

Organizatia PD-L mentioneaza ca a fost sesizata Politia Botosani asupra acestui atac extrem de violent si grav.

"Solicitam organelor de Politie identificarea cat mai grabnica a atacatorilor si luarea ferma a tuturor masurilor legale ce sunt impuse de gravitatea acestei fapte!", solicita reprezentantii PD-L Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...