Filmare cu peripetii la sediul PSD! Vezi VIDEO

Filmare cu peripetii la sediul PSD! Vezi VIDEO
Un reporter care filma sediul PSD din Botoşani i-a enervat la culme pe  preşedintele organizaţiei de tineret şi un alt membru al partidului. Cei doi social-democraţi au fost foarte deranjaţi că ar putea apărea în imagini, deşi filmarea se făcea de pe spaţiul public. Până la urmă, cei doi PSD-işti au bătut în retragere. 

Reporterul filma de pe trotuar intrarea în clădirea partidului şi asta i-a enervat pe social-democraţi. Primul care a ripostat a fost preşedintele organiziaţiei de tineret, Răzvan Rotaru. În sprijinul său a venit imediat un alt coleg de partid, Sergiu Marian. Cel din urma a ameninţat jurnalistul că îi ia camera.

Social-democraţii au crezut că sunt spionaţi de către reprezentanţii puterii. Nici după ce reporterul s-a prezentat aceştia nu au renunţat la scandal. Tonul nu a mai fost atât de ridicat. În cele din urmă, social-democraţii s-au retras în sediu, iar reporterul şi-a putut continua filmarea, scrie Antena 3.

Contactat telefonic de către reporterul Ştiri Botoşani, liderul PSD, Gheorghe Marcu, a recunoscut faptul că cei doi colegi ai săi au greşit. 

"Cand voi ajunge la sfarsitul saptamanii in Botosani voi avea o discutie cu colegii, pentru a vedea gradul lor de vinovatie. Am vazut si eu imaginile si nu a fost un comportament normal, din punctul meu de vedere au gresit. Voi discuta cu acestia si voi vedea exact ce s-a intamplat", a declarat Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD Botosani.

"A fost o discutie intre colegul meu si acel reporter, colegul i-a spus sa se prezinte, sa se legitimeze pentru ca el mai mult ne filma pe noi, nu sediul PSD, pentru ca daca filma sediul nu avea nimeni nimic cu el. Si i-am spus ca ar fi frumos sa se prezinte. Nu a pus nimeni mana pe el, nu l-a agresat, a fost un schimb de replici, s-a facut din tantar armasar. Eu am crezut ca e de la PDL", a precizat si Razvan Rotaru. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
103

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
291

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
98

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...