Fiica unui om de afaceri din Botoșani vrea să devină procuror

Fiica unui om de afaceri din Botoșani vrea să devină procuror
Pe lista candidaților admiși pentru a participa la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii se regăsește și fiica unui cunoscut om de afaceri din Botoșani.

Este vorba de Diana Elena Catană, fiica omului de afaceri Nicu Catană, unul dintre asociații fabrcii de alcool Prodalcom.

Aceasta aspiră la un post de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Diana a făcut un prim pas, fiind admisă la concurs după verificarea condițiilor de înscriere. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității A.I. Cuza Iași.

Diana Catană s-a căsătorit la sfârșitul lunii iulie cu Ciprian Bunduc, fiul șefului Inspectoratului de Poliție Județean.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
120

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...