Fetita de sase ani omorata de un sofer din Galati!

Fetita de sase ani omorata de un sofer din Galati!
O fetiţă de numai 6 ani a murit în urma unui accident rutier! Chiar dacă poliţiştii au stabilit că minora a ieşit brusc în faţa maşinii, şoferul este considerat la rândul său vinovat de faptul că nu a redus viteza când s-a apropiat de grupul de copii.

Sâmbătă, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea autoturismul marca Logan pe D.N. 24 C, în localitatea Santa Mare, judeţul Botoşani, M. Lucian, de 27 de ani, din municipiul Galaţi, a surprins şi accidentat pe minora C. O., de 6 ani, din localitate, care, aflându-se într-un grup de copii, s-a angajat brusc în traversarea drumului, în fugă şi fără să se asigure.

În urma impactului minora a fost rănită grav, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul comunal Truşeşti, unde ulterior a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi s-a procedat la recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că vinovăţia pentru producerea accidentului este comună, respectiv, minora nu s-a asigurat la traversarea drumului, iar conducătorul auto nu a redus viteza de deplasare la trecerea pe lângă un grup de pietoni.

În cauză se continuă cercetările faţă de M. LUCIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală, informează IPJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
59

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
154

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
20

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...