Fetiţă de 12 ani, violată de iubitul mamei!

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Ibăneşti, care a violat în repetate rânduri o minoră de 12 ani, fiica concubinei sale, a ajuns zilele trecute după gratii fiind condamnat de magistraţii Judecătoriei Dorohoi la un an de închisoare, găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Florin U. a primit senţinţa la începutul lunii decembrie însă poliţiştii Secţiei Rurale Pomârla au reuşit să-l prindă şi să pună în aplicare mandatul de executare zilele trecute. Potrivit anchetei, bărbatul a abuzat sexual, anul trecut, o copilă a femeii cu care-şi împărţea casa, în timp ce mama fetitei era plecată la muncă prin sat.

Păţania a fost ascunsă o bună perioadă de timp, copila fiind ameninţată de acesta cu bătaia în cazul în care ar spune mamei la ce era supusă în timp ce aceasta era plecată de acasă. După trei luni de chin în care fata a fost abuzată sexual în repetate rânduri, mama a aflat în cele din urmă întâmplarea şi a sunat la poliţie. Bărbatul a fost iniţial arestat după care magistraţii au considerat că acesta poate fi cercetat în stare de libertate.

Pe lângă pedeapsa de un an de închisoare care este definitivă, inculpatul mai trebuie să plătească fostei concubine suma de 2000 de lei ce reprezintă daune morale şi suma de 1000 de lei cu titlul de daune materiale.

"Bărbatul a fost reţinut şi a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani unde-şi va ispăşi pedeapsa", a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean s-a îmbătat și a încercat să-și taie venele în piața din Fălticeni!

astăzi, 08:00

Printr-un apel la 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat venele de la antebrațe în piața centrală din municipiul Fălticeni. La fața locului ...

Plăcintele de la Botoșani i-au cucerit pe bucureșteni la festivalul de produse tradiționale! (Foto)

astăzi, 07:45

Este vremea mustului servit cu plăcinte și pastramă. Iar târgurile unde oaspeții regăsesc aromele toamnei atrag tot mai mulți producători. Grătarele și cuptoarele s-au încins ...

30 septembrie pe Știri Botoșani. Gura deputatului adevăr grăiește, angajații Gărzii Financiare în preaviz și sute de credincioși l-au condus pe ultimul drum pe preotul Ionuț!

astăzi, 07:30

30 septembrie 2008 Scandal in Consiliul Judetean: Contac il acuza pe Tabuleac, pedelistii solicita demisia conducerii DJDP Consilierul judetean Cristian Achitei a cerut marti demisia conducerii ...