Fetele din centrele de plasament botosanene s-au bucurat de festival!

Putin cate putin, atmosfera din centrele de plasament botosanene incepe sa capete un aer de normalitate, dupa numeroasele scandaluri din ultima vreme, scandaluri care au culminat cu acuzatii de prostitutie in randul copiilor institutionalizati.

Conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani a tinut cont de doleanta fetelor din centrele Prietenia, Ciresarii si Elena Doamna, din muncipiul Botosani, de a particia la spectacolele Festivalului Verii. Astfel, fetele au beneficiat de invoiri in toate cele patru zile, insa sub stricta promisiune ca ora de intoarcere in camin este respectata.

"Aveam intelegere cu firma de paza ca programul fetelor sa fie pana la ora 23.00, chiar daca ele stiau de ora 22.30. Toate fetele s-au intors in centre pana la ora 23.00. Ne-am gandit sa le prelungim programul, pentru ca ele oricum fugeau", a precizat Doina Nacu, director in cadrul DGASPC Botosani.

Progamul normal pana la care copiii institutionalizati trebuie sa se intoarca in centrele de plasament este pana la ora 21.30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...