Festivalul “Vatra satului” la Stauceni!

Festivalul “Vatra satului” la Stauceni!
Sarbatoare mare la Stauceni! Duminica seara, incepand cu ora 17.00, va incepe Festivalul “Vatra Satului", eveniment ajuns anul acesta la cea de-a IX-a editie.
 
In deschiderea Festivalului va lua cuvantul primarul comunei Stauceni, Cozmin Epuras, iar Alexandra Gabriela Mateiuc va intona Imnul Festivalului.
 
In cadrul Festivalului va avea loc si un concurs de arta culinara, “Sarmalele traditionale".
 
Pe scena vor evolua Ansamblul “Mugur de fluier" din Stauceni, Ansamblul “Talancuta" si surorile Osoianu din Republica Moldova.
 
Orchestra Rapsozii Botosanilor, condusa de maestrul Ioan Cobala, vor sustine un concert extraordinar, fiind invitati Ionut Dolanescu, Pamfil Roata si Mihai Ciobanu.
 
Incepand cu ora 21.00 va avea loc o discoteca in aer liber.
 
Petrecerea continua si luni, 15 august, de sarbatoare “Adormirii Maicii Domnului".
Incepand cu ora 17.00 vor urca pe scena Ansamblul “Mugur de fluier" din Stauceni, iar Orchestra “Lautarii" din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros va sustine un concert de exceptie.

Pe scena vor canta Adriana Ochisanu Botgros, Nicolae Glib, Nicoale Ciubotaru, Lidia Bejenaru, iar Ioan Paladi va sustine un recital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

astăzi, 13:37
42

În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care du...

Cum se folosesc moldovenii de peste Prut de ”Marea Nordului” pentru a atrage turiștii din România! (Foto)

astăzi, 12:42
160

Mândria Botoșanilor, plaja de la Stânca mizează prea mult pe ”farmecul” natural al zonei, investițiile demne de secolul în care trăim fiind în continuare aștep...

Botoșănean reținut după ce a pipăit o fată pe stradă!

astăzi, 11:41
238

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din municipiu...