Festivalul “Vatra satului” la Stauceni!

Festivalul “Vatra satului” la Stauceni!
Sarbatoare mare la Stauceni! Duminica seara, incepand cu ora 17.00, va incepe Festivalul “Vatra Satului", eveniment ajuns anul acesta la cea de-a IX-a editie.
 
In deschiderea Festivalului va lua cuvantul primarul comunei Stauceni, Cozmin Epuras, iar Alexandra Gabriela Mateiuc va intona Imnul Festivalului.
 
In cadrul Festivalului va avea loc si un concurs de arta culinara, “Sarmalele traditionale".
 
Pe scena vor evolua Ansamblul “Mugur de fluier" din Stauceni, Ansamblul “Talancuta" si surorile Osoianu din Republica Moldova.
 
Orchestra Rapsozii Botosanilor, condusa de maestrul Ioan Cobala, vor sustine un concert extraordinar, fiind invitati Ionut Dolanescu, Pamfil Roata si Mihai Ciobanu.
 
Incepand cu ora 21.00 va avea loc o discoteca in aer liber.
 
Petrecerea continua si luni, 15 august, de sarbatoare “Adormirii Maicii Domnului".
Incepand cu ora 17.00 vor urca pe scena Ansamblul “Mugur de fluier" din Stauceni, iar Orchestra “Lautarii" din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros va sustine un concert de exceptie.

Pe scena vor canta Adriana Ochisanu Botgros, Nicolae Glib, Nicoale Ciubotaru, Lidia Bejenaru, iar Ioan Paladi va sustine un recital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Regula pe care trebuie să o respecte toți șoferii! Amenzile pot ajunge la 3.000 de lei!

astăzi, 12:27
48

Puțini sunt cei care cunosc această prevedere importantă din Codul Rutier.Potrivit Regulamentului Circulației Rutiere, șoferii trebuie să acorde mare atenție pietonilor. Atunci când p...

Într-o comună din Botoșani se caută brutari, cofetari și patiseri, salariile depășesc 5.000 de lei! – LISTA locurilor de muncă vacante

astăzi, 12:05
275

O firmă din Iași angajează pentru un punct de lucru din Hlipiceni, județul Botoșani, brutari, cofetari și patiseri, salariile anunțate fiind de peste 5.000 de lei.Se solicită studii medii,...

Fost polițist de frontieră obligat să muncească 60 de zile, pe gratis, după ce a amenințat un polițist botoșănean și i-a rupt epoleții!

astăzi, 11:42
459

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe inculpatul Petru T., fără antecedente penale, la un an și zece luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, refu...