Festivalul "Martisor Dorohoian" 2014 incepe pe 1 martie! Vezi ce artisti vor urca pe scena - VIDEO

Organizatorii Festivalului-Concurs National "Martisor Dorohoian" se pregatesc pentru cea de-a 31 editie.

Preselecţia se va desfăşura pe data de 28 februarie, la ora 16.00, la Sala Teatrului din Dorohoi, urmand ca pe 1 martie sa aiba loc concursul, iar pe 2 martie va fi Gala Laureatilor.

Concursul se desfăşoară pe două categorii de vârstă, 11-16 ani şi respectiv 17-29 ani, participanţii în concurs având obligativitatea de a cânta două melodii în limba română din repertoriul românesc.

Ca in fiecare an, pe langa micii artisti talentati care participa la concurs, vor urca pe scena si artisti consacrati. De aceasta data, in prima zi de concurs vor canta interpreta Ileana Şipoteanu şi artista din Republica Moldova, Anişoara Puică.

A doua zi, atunci cand este Gala Laureaţilor, vor concerta botosaneanul Ovi Cernăuţeanu si Raoul.

Biletele pentru festival se gasesc la Sala Teatrului din Dorohoi si costa 20 de lei pentru o seara si 30 de lei pentru ambele seri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...