Fermierii de la Botoșani au scos zeci de tractoare în stradă. Protestează pentru că nu sunt ajutați de Guvern - Foto&Video

Fermierii de la Botoșani au scos zeci de tractoare în stradă. Protestează pentru că nu sunt ajutați de Guvern - Foto&Video

Zeci de fermieri marșăluiesc în acest moment cu zeci de tractoare în municipul Botoșani, pentru a trage un semnal de alarmă autorităților locale și centrale pentru acordarea de despăgubirilor.

Cristian Cămpanu, unul dintre fermieri prezenți la miting speră că în ultimul ceas să se găsească o soluție.

“Chiar nu mai putem. Suntem  într-o situație mai mult decât dificilă. Am crezut și credem în continuare că suntem buni contribuabili și ne dorim să contribuim la bunul  mers al societății, dar în acest moment chiar avem nevoie de sprijin. Suntem amăgiți si duși cu vorba. Ne-am saturat”, a declarat Cristian Cămpanu.

Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice “Grânarii – Dă-te pe brazdă” au anunțat încă de ieri un marș de protest în municipiul Botoșani.

Traseul avizat favorabil de municipalitate pentru un marș de protest, dar și pentru o adunare publică în data de 7 aprilie 2021, în intervalul 14.00-16.00, este E-on- Calea Națională- str. Marchian- str. Cuza Vodă -Calea Națională.

Iată Imaginile video:

Mai multe imagini LIVE pot fi vazute AICI

Iată și câteva imagini foto surprinse de reporterii noștri din teren:





















 

 

Spune-ne opinia ta