Fenechiu ar putea fi incarcerat in Penitenciarul Botosani!

Fenechiu ar putea fi incarcerat in Penitenciarul Botosani!
Relu Fenechiu a fost abandonat de prieteni! Nu l-a vizitat nimeni la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, acolo unde este incarcerat.

Lucian Fenechiu, fratele fostului ministru al Transporturilor, incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, a primit ieri vizita sotiei sale.

Relu Fenechiu, in schimb, nu a primit inca nicio vizita. Unul dintre colegii sai de partid a incercat sa il viziteze in perioada in care a fost in Arestul Politiei, insa la acel moment vizitele nu erau permise, scrie Buna Ziua Iasi.

"Persoanele private de libertate au dreptul la patru vizite pe luna. Vizitele se fac pe baza unei programari", a declarat Gabriela Topoliceanu, purtator de cuvant al Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi.

Cei doi frati Fenechiu au de executat cate cinci ani de inchisoare.

Dupa perioada de carantina, o comisie de specialitate va stabili in ce regim de detentie isi vor ispasi acestia pedeapsa si daca vor ramane incarcerati in Penitenciarul din Iasi sau vor fi transferati la Botosani sau Vaslui.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții în Suceava și alte două județe într-un dosar de trafic și deținere de droguri, au participat și polițiști din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 15:54
54

În cursul zilei de joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Orga...

O nouă decizie a magistraților suceveni în privința Monicăi Adăscăliței!

astăzi, 15:35
379

La începutul lunii mai, judecătorii Curții de Apel Suceava au decis prelungirea arestului la domiciliu în cazul Monicăi Adăscăliței, fostul manager de la Spitalul Județean „Ma...

Stadionul din Mioveni, plin pentru prima dată după foarte mult timp!

astăzi, 14:59
296

Pentru a avea parte de o susținere cât mai mare din tribune, CS Mioveni a lăsat intrarea liberă la meciul cu FC Botoșani.Se pare că strategia aceasta și-a atins scopul, pentru că, pot...