Femeie lovita de o autoutilitara, in apropiere de AJOFM Botosani!

Un accident rutier a avut loc, luni dupa-amiaza, la intersectia strazii Colonel Victor Tomoroveanu cu Bulevardul Mihai Eminescu, in apropiere de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, acolo unde o femeie a fost lovita de o autoutilitara, in timp ce traversa strada.

Adrian I., in varsta de 55 de ani, circula la volanul unui VW Transporter pe Bulevardul Mihai Eminescu, dinspre strada Sucevei, iar cand a ajuns la intersectia cu strada Colonel Victor Tomoroveanu a virat la dreapta, acrosand o femeie care se angajase in traversarea strazii. 

Femeia a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri medicale, in timp ce soferul a trebuit sa dea explicatii politistilor. In zona exista o trecere de pietoni, insa soferul le-a declarat politistilor ca femeia a traversat prin loc nepermis. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

Urmeaza ca politistii sa discute si cu victima, iar in urma cercetarilor se va stabili daca femeia a traverstat pe trecerea de pietoni sau nu.

Soferul dubitei s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Oportunitate de angajare SC BIG CONF SRL

astăzi, 15:02

SC BIG CONF SRL angajează: • Inginer Devizier – cunoștințe întocmire grafic GANTT • Inginer Ofertare – tehnic și financiar • Inginer Executie Constructii &bu...