Femeie de aproape 90 de ani batuta si talharita in miez de noapte!

Femeie de aproape 90 de ani batuta si talharita in miez de noapte!

Talharul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore

Bătrânii devin tot mai des ţinte ale tâlharilor! Pe lângă faptul că îi lasă pe bieţii oameni fără banii de pâine sau înmormântare, bestiile recurg şi la agresiuni fizice sau chiar viol!

În ziua de 18 februarie, poliţiştii din comuna Brǎeşti au fost sesizaţi de cǎtre fiul unei bătrâne de 87 de ani, V. Eugenia, din comuna Brǎeşti, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că în noaptea de 16 spre 17 februarie, în timp ce se afla în locuinţa sa, aceasta a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

"Primele cercetări efectuate în cauză de către poliţişti au stabilit faptul că V. Eugenia locuieşte singurǎ, într-o casă situatǎ la marginea localităţii Busuiceni, iar în noaptea de 16/17.02.2010, în jurul orei 00.00, aceasta s-a culcat în bucǎtǎria locuinţei, trezindu-se din somn după câteva ore din cauza zgomotului provocat de o persoanǎ necunoscutǎ aflată în încăpere", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
 
Bătrâna a început sǎ strige dupǎ ajutor, moment în care persoana necunoscutǎ a agresat-o fizic, încercând totodată să o împiedice să mai strige, după care a părăsit în fugă încăperea.

După plecarea agresorului, victima a constatat cǎ i-a fost sustrasǎ suma de 1.000 lei.

Continuarea cercetărilor a condus la identificarea autorului infracţiunii în persoana unui tânăr de 22 de ani, A. Gabriel-Cristian, din satul Poiana, comuna Brăeşti, judeţul Botoşani.

Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii preventive pentru o perioadă de 24 ore, în sarcina acestuia fiind reţinută comiterea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca la data de 19.02.2010 A. Gabriel-Cristian să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunerea de arestare preventivă.
 

Vezi si Batranete pangarita de un monstru

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
17

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
22

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
964

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...