Femeie căzută de la etajul patru! FOTO

O femeie în vârstă de 41 de ani, din municipiul Botoşani, a ajuns, în prima zi de Crăciun, cu multiple traumatisme, la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce a căzut de la etajul patru al apartamentului în care locuieşte, dintr-un bloc de pe strada Poştei.

Puţin după ora 16.00, vecinii au auzit un zgomot puternic, iar când au ieşit la balcoane să vadă ce s-a întâmplat au observat-o pe femeie căzută pe acoperişul unui garaj.

Aceasta a căzut cu faţa în jos, în cădere rupând sârmele de la balconul său, dar şi pe cele ale vecinului de la etajul trei.

“Am auzit o bufnitură puternică şi am ieşit la geam. Am văzut-o pe femeie cu faţa în jos şi striga că o doare şi i-am spus să nu se mişte până vine ambulanţa", a povestit unul dintre vecini.

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă, iar după ce cadrele medicale i-au acordat primele îngrijiri femeia a fost transportată la spital.

Din câte se pare, aceasta se urcase pe un scaun să ia rufele de pe sârmă, dar s-ar fi dezechilibrat şi a căzut. Urmează ca poliţiştii să stabilească ce s-a întâmplat, dacă a fost un accident nefericit sau o tentativă de suicid.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...