Femeie cardiaca ramasa incuiata in baie, in stare de inconstienta, salvata la timp de pompierii botosaneni!

Femeie cardiaca ramasa incuiata in baie, in stare de inconstienta, salvata la timp de pompierii botosaneni!
O femeie din comuna Bucecea, cunoscuta cu afectiuni cardiace, a ajuns la timp la spital pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate datorita interventiei pompierilor.

Sambata dimineata, Valericai N. i s-a facut rau in timp ce se afla in baie. Ingrijorati ca nu raspunde la usa, membrii familiei au incercat sa intre in incapere, moment in care au constatat ca usa la baie era incuiata prin interior. Speriati, au solicitat sprijinul pompierilor. Un echipaj S.I.A.M.U.D. a sosit un cel mai scurt timp la locul indicat.

Acestia au reusit sa intre in baie cu ajutorul departatorului de usi si au gasit-o pe femeie in stare de inconstienta, motiv pentru care i-au acordat si primul ajutor pana la sosirea medicilor de pe ambulanta, a mentioant plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant al IJSU Botosani.

Vineri seara, pompierii Garzii de Interventie Trusesti au intervenit pentru stingerea unui incendiu in satul Tudor Vladimirescu, comuna Albesti.

Focul s-a declansat la ora 20.30, la depozitul de furaje amplasat in curtea lui Mihai M. Ingrijorati ca flacarile s-ar putea extinde si la locuinta, proprietarii au solicitat ajutorul pompierilor.

Doua echipaje de pompieri s-au deplasat in cel mai scurt timp posibil la locul indicat. Incendiul a fost stins in mai putin de o ora, inainte sa se extinda la cladirile vecine. Prin actiunea prompta a pompierilor au fost salvate bunuri materiale in valoare de 60.000 de lei.

Flacarile au distrus 3 tone de furaje, pagubele fiind estimate la 5.000 de lei. In urma cercetarilor efectuate la fata locului, s-a stabilit ca incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un jar purtat de vant pe materiale combustibile.

Tot vineri seara, un barbat din municipiul Botosani a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a iesi din apartamentul proprietate.

Cosmin O., in varsta de 40 de ani, a solicitat insistent prezenta unui echipaj de descarcerare dupa ce a constatat ca eforturile sale de a deschide usa sunt zadarnice. Interventia a durat mai putin de 10 minute.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
14

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
66

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
327

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...