Femeia aflată în greva foamei a stat toată noaptea în faţa Primăriei! A fost chemată Ambulanța!

Botoșăneanca aflată de miercuri dimineață în greva foamei, protestând în fața Primăriei Botoșani, a petrecut toată noaptea în fața instituției.

Ea este hotărâtă să stea în greva foamei până i se va face dreptate.

Joi dimineața, un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță s-a deplasat la Primărie pentru a verifica parametrii de sănătate, botoșăneanca fiind monitorizată de cadrele medicale din șase în șase ore.

"Atât glicemia, cât și restul parametrilor sunt stabili, cu o ușoară creștere a tensiunii arteriale care în condițiile de stres am spune că este normală. Parametrii arată că într-adevăr respectă greva foamei, pentru că glicemia este în scădere. În momentul în care nu își aduce aportul alimentar necesar atunci apar dezechilibre care trebuie corectate. Ar trebui să consume lichide calde, să primească necesarul caloric", a precizat medicul Nicușor Curteanu, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

Rodica Cărpuș speră ca viceprimarul Marius Buliga să îi rezolve problema pe care o are.

"Am stat toată noaptea. Domnul Buliga mi-a promis dimineață că va rezolva problema cu această schiță care este obligatoriu să fie la un contract de concesiune", a menționat Rodica Cărpuș.

Femeia a intrat in greva foamei pe o perioada nelimitata si protesteaza in fata Primariei Municipiului Botosani, dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare din cauza unui teren pe care botosaneanca il detine pe Soseaua Iasiului.

Rodica Carpus sustine ca unul dintre vecinii sai a obtinut un contract de concesiune al unui teren care nu exista si ca din acest motiv respectivul vecin a ajuns sa intre pe terenul pe care femeia il detine de 25 de ani. In plus, gardul curtii i-a fost daramat, iar vecinul se pregateste sa construiasca un alt gard exact in usa casei sale.

Botosaneanca a ajuns si in instanta cu aceasta problema, dar a pierdut procesul si a fost condamnata la 6 luni de inchisoare cu executare pentru tulburare de posesie si asta pentru ca nu a putut depune la dosar copia schitei terenului respectiv, pe care o tot cere de la Primarie, dar fara rezultat.

Vezi si A intrat in GREVA FOAMEI, dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare
 
 


 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...