FC Botosani i-a gasit inlocuitor lui Acsinte! A transferat un jucator care a evoluat la TSKA Sofia: "Hamza mi-a recomandat sa vin la Botosani"

FC Botosani i-a gasit inlocuitor lui Acsinte! A transferat un jucator care a evoluat la TSKA Sofia: "Hamza mi-a recomandat sa vin la Botosani"
Odata cu suspendarea lui Florin Acsinte, FC Botosani s-a orientat repede si l-a transferat in aceasta saptamana pe francezul Jeremy Faugh-Porret, un fundas stanga ce a evoluat ultima data la bulgarii de la TSKA Sofia.

FC Botosani a purtat discutii cu fotbalistul francez inca din iarna, insa transferul nu s-a concretizat. Imediat ce Florin Acsinte a fost eliminat in meciul cu Astra, FC Botosani a ramas descoperita pe acel post.

"A avut un contact managerul meu cu cei din conducerea clubului, dupa care aceste tratatie s-au incheiat si s-au reluat in urma cu o saptamana. M-am interesat de clubului FC Botosani si mi-am facut o idee. Pentru mine este bine ca am gasit un club bun la care sa joc, pentru ca am jucat sezonul trecut la TSKA Sofia, dupa care nu am mai jucat. Cei de la Sofia mi-au propus prelungirea contractului cu inca doi ani, dar nu am fost de acord pentru ca sunt probleme financiare acolo. Sunt un jucator care imi place sa urc in atac si sa ofer centrari.", a declarat Jeremy Faugh-Porret.

Jucatorul francez a ajuns la FC Botosani dupa o discutie cu fostul fotbalist al Petrolului, Younes Hamza.

"Inainte sa vin in Romania am discutat cu trei colegi de la TSKA Sofia care au evoluat in Liga 1, Valetin Iliev, Emil Gargorov si Nemanja Milisavljevic si mi-au spus numai cuvinte bune despre fotbalul romanesc. Cand am auzit de FC Botosani l-am sunat pe Younes Hamza si l-am intrebat despre club, daca este stabil financiar, iar Hamza mi-a recomandat sa vin la Botosani", a completat Faugh-Porret.

Antrenorul FC Botosani spune ca Jeremy Faugh-Porret este un jucator cu experienta care poate ajuta echipa. "Este un jucator cu exeperienta si l-am adus ca sa ne ajute. L-am urmarit si in iarna, dar am crezut ca putem duce campionatul doar cu Acsinte. Din pacate eliminarea lui Acsinte ne-a facut sa luam o decizie de urgenta si l-am transferat.", a declarat Leo Grozavu.

 

 

Spune-ne opinia ta