FC Botosani a pierdut locul 7, ocupat acum de Viitorul, dupa 8 luni! REZULTATE & CLASAMENT

FC Botosani a pierdut locul 7 in clasament si a trecut pe pozitia a 8-a, dupa mai bine de 8 luni, timp in care a ocupat locurile 6 si 7.

Viitorul Constanta a profitat de rezultatul cu Dinamo si dupa ce a invins cu 2-1 pe Ceahlaul Piatra Neamt au urcat pe pozitia a saptea. FC Botosani a ocupat prima data aceasta pozitie in etapa a IV-a, dupa victoria cu 1-0 de la Galati.

Punctele obtinute in turul campionatului au tinut-o pe FC Botosani timp de 4 luni pe FC Botosani pe pozitia a 7-a, chiar daca in retur botosanenii nu au obtinut nicio victorie.

Elevii lui Leo Grozavu vor intalni in etapa urmatoare pe Concordia Chiajna, echipa care a remizat duminica, scor 1-1 cu FC Brasov. La finalul partidei antrenorul Marius Sumudica a fost demis. Partida va avea loc miercuri, incepand cu ora 17:00.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

3 octombrie pe Știri Botoșani. Valutiștii din Piața Centrală "vizitati" de prefect și de primar, profesor mort pe holurile unui liceu din Botosani!

astăzi, 07:30

3 octombrie 2008 Accidentul lui Liviu Contac, rezultatul unui sabotaj din partea adversarilor politici! Liviu Contac a avut accident de masina din cauza ca adversarii politici i-au sabotat frane...

Cine a început primul?

astăzi, 07:15

Ajunsi la sfarsitul interviului, reprezentantul firmei mai are o singura intrebare pentru proaspatul absolvent al facultatii: – Si care sunt asteptarile dumneavoastra in ce priveste salariul ...

Calendar ortodox, 3 octombrie: Sfântul Sfinţit Mucenic Dionisie Areopagitul; Sfântul Mucenic Teoctist

astăzi, 07:00

Sfântul Sfinţit Mucenic Dionisie Areopagitul s-a născut în Atena şi a fost unul dintre oamenii înţelepţi ai Areopagului din această prestigioasă cetate. Și-a desăvârș...