Basescu s-a luat de o jurnalista in biserica: Sunteti analfabeta? VIDEO

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou in atentia presei dupa ce, in timpul vizitei din Republica Moldova, a avut o reactie nervoasa la adresa unei jurnaliste.

Basescu a vizitat biserica in stil maramuresean "Sfintii Martiri Brincoveni" din Soroca si a scris cateva cuvinte in cartea de onoare.

Cand a fost intrebat de catre o jurnalista ce a scris, Basescu s-a enervat. "Ce ati scris, domnule presedinte?", a intrebat femeia.
  Imediat a urmat raspunsul nervos al presedintelui. "Doamna, dar cititi-l. Sunteti analfabeta?", arata Realitatea TV.

Mesajul scris de Traian Basescu in cartea de onoare s-a dovedit a fi: "Biserica a fost daruita cu dragoste de Romania pentru romani".

Dupa vizita la biserica, fostul presedinte a postat pe pagina de Facebook Traian Basescu un mesaj si un filmulet.

"Vizita la biserica maramureseana 'Sfintii Martiri Brincoveni', daruita de presedintele Romaniei in anul 2012, si la Cetatea Soroca, care se restaureaza de o firma romaneasca in baza unui proiect transfrontalier Romania-Republica Moldova", a notat fostul sef al statului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

3 octombrie pe Știri Botoșani. Valutiștii din Piața Centrală "vizitati" de prefect și de primar, profesor mort pe holurile unui liceu din Botosani!

astăzi, 07:30

3 octombrie 2008 Accidentul lui Liviu Contac, rezultatul unui sabotaj din partea adversarilor politici! Liviu Contac a avut accident de masina din cauza ca adversarii politici i-au sabotat frane...

Cine a început primul?

astăzi, 07:15

Ajunsi la sfarsitul interviului, reprezentantul firmei mai are o singura intrebare pentru proaspatul absolvent al facultatii: – Si care sunt asteptarile dumneavoastra in ce priveste salariul ...

Calendar ortodox, 3 octombrie: Sfântul Sfinţit Mucenic Dionisie Areopagitul; Sfântul Mucenic Teoctist

astăzi, 07:00

Sfântul Sfinţit Mucenic Dionisie Areopagitul s-a născut în Atena şi a fost unul dintre oamenii înţelepţi ai Areopagului din această prestigioasă cetate. Și-a desăvârș...