Farmacista din Iași a fost răpită de un taximetrist care avea datorii la cămătari!

Farmacista din Iași a fost răpită de un taximetrist care avea datorii la cămătari!
Zeci de poliţiştii au fost trimişi pe teren ieri, 16 septembrie, pentru a ancheta dispariţia unei tinere de 25 ani, din Iași. Familia ar fi sunat la 112 pentru a reclama că femeia a fost răpită şi că s-a solicitat o recompensă de 25.000 de lei.

Tânăra farmacistă a fost eliberată în urma unui flagrant al Poliţiei Iaşi.

Răpitorul, un bărbat de 31 de ani de profesie taximetrist, a răpit-o pe femeie după ce aceasta s-a urcat în taxi, grăbită să ajungă la serviciu. Andreea Beşleagă a fost apoi sechestrată într-un apartament din cartierul ieşean Nicolina. În jurul orei 18.30, familia tinerei a acceptat să se întâlnească cu răpitorul pentru a-i da recompensa pretinsă.

Zona în care s-au întâlnit a fost împânzită cu poliţişti în civil care l-au reţinut pe răpitor şi au eliberat-o, ulterior, pe tânără. Taximetristul a fost reţinut şi este cercetat pentru lipsire de libertate. Flagrantul Poliţiei a avut loc în jurul orei 18.30.

Taximetristul se pare că avea datorii mari la cămătari şi a recurs la răpire fără să ştie cine este tânăra şi nici dacă este înstărită, informeaza adevarul.ro. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Andreea Beşleagă s-a urcat ieri dimineaţă într-un taxi în zona Podu Roş pentru a ajunge în cartierul Frumoasa. La puţin timp, bărbatul i-a dat câţiva pumni tinerei, apoi i-a legat mâinile la spate şi a plimbat-o câteva ore prin Iaşi.

În acest timp, răpitorul ar fi negociat cu primarul din localitatea Tomeşti, Ştefan Timofte, a cărui nepoată este farmacista răpită. I-a cerut sume cuprinse între 25.000 şi 28.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
5

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
15

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
47

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...