Fara arme sau amenintari: S-au dat inspectori la Garda Financiara si au plecat cu 100.000 de euro

Fara arme sau amenintari: S-au dat inspectori la Garda Financiara si au plecat cu 100.000 de euro
Furt spectaculos de la o casa de schimb valutar! Paguba este de 100.000 de euro. Doi barbati s-au dat drept inspectori de la Garda Financiara si au cerut toti banii din casierie, informeaza Romania TV.

Doi barbati care s-au dat drept un politist si inspector la Garda Financiara au reusit sa sustraga 100.000 de euro de la casa de schimb valutar din Bucuresti.

Cei doi au spus ca sunt la un control programat si ca sunt verificate mai multe unitati de case de schimb.

Barbatii au cerut toti banii care sunt in gestiune. Cei de casa de schimb aveau in gestiune 100.000 de euro.

Barbatii au facut si un asa-zis proces verbal in care scria ca suma a fost indisponibilizata pentru ca s-au descoperit mai multe nereguli.

Cand patronul case de schimb s-a dus la politie a constatat ca numele persoanelor care au semnat procesul verbal nu exista si ca a fost inselat.

"In jurul orei 13.00 la dispecerat a sunat o persoana care a spus ca azi in jurul orei 10.00, doua pers care s-au prezentat cu atributii de control au venit la casa de schimb valutar si ca au facut un control si au descoperit nereguli. Au zis sa le puna la dispozitie toata suma de bani. Motiv pentru care au intocmit un proces verbal de confiscare. Cand persoana s-a prezentat azi la sediul institutiei au spus ca procesul verbal nu le apartine si ca nici acele persoane nu exista.Politstii din cadrul Sectiei 10 fac cercetari la fata locului sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune", a declarat pentru Romania TV Alexandru Nicolae, purtator de cuvant Politia Capitalei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
59

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
25

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1154

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...